Saturday, December 8, 2012

BLOGGPRISET VINNARE

Årets snyggaste blogg

Årets bäst skrivna blogg

 
Årets nykomling


Årets roligaste blogg


Årets samhällsblogg


Årets finska blogg


Årets inspiratör


 Årets blogg


Årets blå fågel


Juryns hedersomnämnande


Ni har troligen alla redan sett den här listan X antal gånger men jag ville ändå lägga upp allihopa här också. Fina vinnare i alla kategorier tycker jag! Trots att jag inte kände till alla bloggar från tidigare. Extra glad är jag nog över det att Malenami vann årets blogg. Man blev ju så rörd av henne!

Dessutom är det ju roligt att Pupulandia vann sitt första bloggpris just på Bloggpriset!

Jag tycker också att Årets blå fågel var en sjukt bra kategori. Man måste ju lite uppmärksamma den aktiva twittercommunityn!

Nu tycker jag att ni alla skall ta er en titt i alla bloggar för vem vet ni kanske hittar en ny favoritblogg bland dessa!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...