Sunday, December 23, 2012

it still felt like we hadn't stopped talking at all

Förra lördagen (alltså inte igår utan för en vecka sen) satt jag hos pappa framför datorn och hade så tråkigt att jag tänkte dö lite. Sökte hjälp via facebook och öppnade en lonkero jag råkade ha med mig. Det tog inte länge fören jag plötsligt fick ett räddande förslag och det tog jag tag i. Min pappa trodde jag var galen när jag mitt i natten bestämde mig för att åka in till stan. Men det tyckte inte jag. Efter en alldeles för lång busstur (bussen var sen och så vidare) lyckades jag ta mig till Kampen där jag fick vänta på herr R som skulle dyka upp.

Vi tog oss till Bar Base där vi satt och pratade och drack och skrattade i någon timme eller två. Tills vi bestämde oss för att förflytta oss till någon annan bar. Nu i efterhand så kan jag nämna att det var fel val och att vi bara borde ha stannat, men då visste vi ju inte det. Så i någon timme försökte vi hitta ett annat ställe, men lyckades inte, så vi gick hem till R istället.

Vi satt uppe en stor del av natten och pratade om allt så som framtidsplaner och det som varit. Jag tror att det är sånt man gör när året nästan är slut. Man tänker tillbaka och ser framåt.

Och trots att vi inte pratat på någon månad så kändes det som om vi aldrig slutat prata. Vissa människor bara är sådana.

Last Saturday (not yesterday but a week ago) I was sitting infront of the computer at my dad's place being so bored I wanted to die a bit. I searched for help through facebook and opened a long drink I had with me. It didn't take long before I suddenly got a saving suggestion and I took it. My dad thought I was crazy when I in the middle of the night decided to go to the city. But I didn't think so. After a long busride (the bus was late and so on) I found myself in Kamppi where I got to wait for mr R who was going to appear. 

We took us to Bar Base where we sat and talked and drank and laughed for an hour or two. Until we decided to go to another bar. Now I can tell you that it was the wrong decision and that we should have stayed, but we didn't know it at that point. So for some hour we tried to find another place, and failed, so we went to R's place instead. 

We sat up most of the night and talked about everything like futureplans and stuff that has been. I think it is what people do when a year is at its end. You think back and look forward.

And even though we hadn't talked in about a month or so it still felt like we hadn't stopped talking at all. Some people just are that way.

1 comment:

  1. Kirjoitat englantia ruotsin sanajärjestyksellä.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...