Friday, December 14, 2012

Been at home

Ifall nu någon av er funderat hur jag haft tid att göra så fina blogginlägg medan jag jobbar 7 timmar om dagen så kan jag meddela att det är för att jag varit hemma sen onsdagen på grund av sjukdom. Sjukt ont i halsen och röstlös och sånt likande fint. På onsdagen var jag till hälsocentralen och fick ta blodprov och sånt roligt.

Så nu behöver ni inte undra mera.

If someone has been wondering how I have been able to do such amazing blogposts while working 7 hours a day I can tell you that it is because I have been at home since wednesday because of being sick. Throat hurting a lot and having no voice and so on. On wednesday I was to the hospital getting blodtest and such fun stuff. 

So now you don't have to wonder.


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

  1. E det en binda på mittersta bilden? Ser lite ofräsht ut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo det är just sånt jag lägger i bloggen! Come on!

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...