Thursday, December 6, 2012

To see without glasses

På tisdagen besökte jag optikern igen och den här gången lyckades jag få in linserna i ögat. Man skall tydligen kunna det fören man får linserna med sig.Så nu har jag några linser att prova på. Det var nog så spännande att stiga ut ur butiken med linser på och kunna se. Jag fick helatiden påminna mig själv att jag har linser på och har inte tappat glasögonen.

Sen köpte jag en ny eyeliner och lösögonfransar som jag tänkte att jag skulle lägga på mig till Bloggpriset men det blev inte så.

On Tuesday I went to the optician again and this time I got the contacts in my eyes. Apparently one has to know how to put them on and be able to do it before getting them. So now I have a couple of them to try out. It was so cool to walk out of there with contacts on. I had to remind myself that I have contacts on and that I have not lost my glasses. 

Then I also bought a new eyeliner and some fake lashes that I thought I would use at Bloggpriset but that didn't happen.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Och sen var vi också en sväng till Makuuni med Lillebror och köpte godis.

 And then we were also to Makuuni with Little Brother to get some candy.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...