Saturday, May 31, 2014

SO MANY COLORSPå torsdagen såg jag dessa och jag vet inte vad som hände min hjärna men jag föll pladask. Av någon underlig orsak så provade jag inte dem då utan fick gå på fredagen till Itis Lindex. Och med hem kom de. För under 20 euro dessutom.

On Thursday I saw these and I don't know what happened in my brain but I fell completely. For some odd reason I didn't try them on then and had to go to the Lindex in Itis on Friday. And I got them. For under 20 euros.


Dessa är så långt ifrån det jag normalt ser på. Och för några år sen så skulle jag verkligen inte ha ens tänkt på dessa. Men nu så blev jag kär.

These so far away from what I normally look at. And a couple of years ago I wouldn't have even thought about these. But now I fell in love. Det här är mina nya sommarbyxor och det finns en risk att jag kommer att bo i dessa hela sommaren.

These are my new summerpants and there is a risk that I might live in these all summer. 

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...