Monday, December 3, 2012

Make-up: Lipbalms

Image and video hosting by TinyPic

Jag nämnde någonstans att jag äger en massa lipbalms och jag tänkte att nu måste jag ju ta och visa åt er att jag verkligen inte skämtade. Jag har en massa. (Och efter att ha tagit dessa bilder kom jag på att jag glömt ett par...)

I mentioned somewhere that I own a lot of lipbalms and I thought I have to show you that I really wasn't kidding. I have a lot. (And after taking these pictures I realized that I forgot a couple...)

Image and video hosting by TinyPic
Blistex Medilip Lip Balm - Blistex Raspberry Lemonade Blast - Golden Rose Strawberry Lip Protector - Labello Pure & Natural Camomile & Calendula - Viking Line (gotten at some blogcruise) - Labello Hydro Care -Daily Rose & Shine - Pirkka Natural

Image and video hosting by TinyPic
Carmex (gotten at blogevents) - H&M Berry Love - H&M Vanilla Kiss - Noa Noa Peppermint - H&M Tea Time with Toffie - H&M Tea & Mint chocolate

Image and video hosting by TinyPic

Blistex Lip Relief Cream 

Image and video hosting by TinyPic

H&M Vanilla Ginger - H&M Pomme Granate

(skrivet 2 December 2012 klockan 22:55)

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...