Tuesday, March 11, 2014

NUDIE ONE Viva La Diva


ÄNTLIGEN äger jag denna. Jag pratade med kvinnan i kassan på Kicks och hon sa att dessa går otroligt fort. Och jag nämnde att jag sökt efter den en tid vilket jag ju faktiskt gjort. Jag väntade mig definitivt inte att jag skulle hitta den i hyllan men där låg många till och med. Sen funderade jag en tid och kom fram till att ja, jag behöver den.

FINALLY I own this. I talked to the girl at the counter at Kicks and she said that they do go really fast. And I mentioned that I have tried to find it for a while now which I have. I didn't expect to find it but there were many. Then I had to think for a second and then decided that I did need it. Priset spränger inte banken på samma sätt som palettens kusin Urban Decay Naked. Den här kostar bara 17 euro på Kicks. Visst jag kan ju inte säga att jag inte skulle vilja ha Naked, men ännu så har jag inte råd att lägga såna pengar på en palette.

The price doesn't hurt as bad as the palettes cousin Urban Decay Naked. This one is only 17 euros at Kicks. Sure I can't say that I don't want Naked, but right now I don't have the money to put that muvh on a palette.

 The One - Success - Elegant - Shines on - Definite

 Couture - Attractive - Stylish - Endless

 Fab - Fancy - Holy smoke


Just nu så tycker jag speciellt mycket om Success, Couture och Fancy, men vi får se vad som händer när jag börjar använda dessa alla färger.

Right now I really like Success, Couture and Fancy, but we shall see what happens when I start using all of there colors.


Ännu så är jag i alla fall väldigt glad över att jag hittade denna. Ni får säga till om ni vill se swatches av färgerna ännu. 

For the moment I am  very happy over finding this. Let me know if you want to see swatches of the colors.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...