Monday, December 24, 2012

Sunday 16.12.2012

På söndagen vaknade jag upp och bestämde med Zan att gå på bio. Jag tog mig ut ur lägenheten och ville dö lite. Snöstorm! Det var riktigt hemskt att gå och jag var glad varje gång jag kom inomhus.

Före bion gick vi till Johto för att äta lite. Pasta med tomat och köttbullar. Sjukt gott kan jag berätta åt er!

Sen var vi och såg Breaking Dawn Part 2. För vi har sett alla andra filmerna ihop så vi var smått tvingade att se även den här tillsammans. Vi åt alldeles för mycket godis och rullade hem (efter en sväng via pappas efter alla mina saker). Men roligt hade vi!

On Sunday I woke up and decided to go to the movies with Zan. I took myself out of the warm apartment and wanted to die a bit. Snowstorm! It was horrible to walk outside and I was happy every time I got indoors.

Before the movie we went and got something to eat at Johto. Pasta with tomatoes and meatballs. So delicious!

Then we went and saw Breaking Dawn Part 2 because we have seen all the other movies together so we really had to see this one too. We ate way too much candies and crawled home (after a small trip to dad's after all my things). But we had a blast!

Image and video hosting by TinyPic

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...