Thursday, December 6, 2012

An interesting Monday

Måndagen var en spännande dag för mig eftersom jag efter jobbet skulle till optikern för att få linser (för man kan ju inte ha mask med glasögon...) Före det hade jag lite tid så jag passade på att kolla i lite butiker i Kampen. Och lyckades hitta min Bloggpriset klänning. 2 dagar före. Ganska bra tycker jag!

Dessutom provade jag att ha sidobena och utan pannlugg. Det var helt kul att prova.

Monday was a special day for me because I had an appointment to an optician to get contact lenses (because wearing a mask with glasses just doesn't work...) Before that I had some time to shop and I found my dress for Bloggpriset. 2 days before. Pretty good!

I also put my hair a bit differently and hid my bangs. It was interesting.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Jag kan nämna att tröja jag hade på är otroligt skön och sitter så bra!

 I can also mention that the sweater I had is extremely nice on and looks good!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...