Wednesday, December 12, 2012

Looking back at 2012: January

Jag började Januari genom att göra mitt och R's förhållande offentligt på FB genom att gå från förlovad till i ett förhållande. Jag tror att folk kanske blev lite konfunderade över det.

I started January with making mine and R's relationship public on FB by going from engaged to in a relationship. I think people got a bit confused by it.

Första dagen på året gick åt att lida av huvudvärk och få mat lagad av fin pojkvän som fann min misär väldigt rolig.

First day of the year went to having a headache and getting food made by a boyfriend who found my misery very entertaining.

Sen kom det plötsligt snö också. Alla var chockade över det!

Then snow came and everyone were kinda surprised over it.

Köpte tröjan som blivit en storfavorit under året. Den syns alltid nu och då.

I bought the sweater that has become a big favorite this year. It has been seen from time to time. 


Jag och Lillebror gick och köpte en famn full av manga. Det roliga är att jag inte rört dessa på hela året!

Me and Little Brother went and bought a lot of manga. The funny thing is that I haven't touched these the whole year!

Jag gjorde ett inlägg med bilder från nyårsaftonen och jag ser jätte full ut på allihopa. Men Ninni var jättevacker! Och hon kommer till Finland om 3 dagar! Ni förstår inte lyckan!

I made a little post with pictures from new years eve and I look very drunk on all of them. But Ninni was beautiful! And she's coming back to Finland in 3 days! You don't understand the happiness!

Köpte lite mera böcker. Dessa har jag inte heller rört på hela året. Måste skärpa mig!

I bought more books. I haven't touched these either the whole year. I need to pull myself together!

Mysig outfit

Soft outfit.

Berättade att jag är en galen samlare och blev 25 euro rikare.

I told that I am a crazy collector of stuff and became 25 euro richer.


Den 5 fyllde Ninni år och vi var och firade henne på Memphis med ett gäng. R joinade oss efter att ha varit efter sina nycklar till nya lägenheten. 

Så nästa dag vaknade jag upp i ett mörkt rum i Kasberget för sista gången. Jag vaktade pizzan medan killarna bar upp soffan och sängen till den nya lägenheten på 7e våningen i Rödbergen.

On the 5th Ninni had her birthday and we celebrated her at Memphis with a gang og frinds. R joined us after a while after picking up the key to his new apartment. 

So the next day I woke up in a dark room in Roihuvuori for the last time. I looked after the pizza while the guys took the sofa and the bed up to the new apartment on the 7th floor in Punavuori.

Och jag måste ju nämna onsdagnatten då jag och R kom hem till honom mitt i natten efter en kväll av spel (SKYRIM) hemma hos en kompis. R bestämde att jag behöver ta ett bad och han gjorde allt färdigt. Det enda jag behövde göra var kliva in i badkaret. Det var verkligen helt otroligt fint!

And I have to mention the wednesdaynight when R and I came home to his place in the middle of the night after a evening of Skyrim at a friends place. R decided that I needed to take a bath and he did everything. All I needed to do was jump in. It was so nice!

En kväll lyckades R ta mig med till Virgin Oil för att hänga med hans mamma och några andra. Under den kvällen blev jag 3 jackor rikare och det var, utan att ljuga, en av de bästa kvällarna någonsin. Jag tänker inte gå in på det desto mer, men ja, jag hade väldigt roligt. 

One night R took me to Virgin Oil to hang with his mother and some others. That evening I got 3 jackets for free and it was, without lying, one of the best nights ever. I am not going to say anymore, but yes, I had a lot of fun. 

Fick hem den signerade kopian av The Fault in Our Stars och blev riktigt riktigt lycklig. 

Got the signed copy of The Fault in Our Stars and got so so happy!

Jag var till Tammerfors ett veckoslut och hängde med Chans gänget.

I was to Tampere for a weekend and hung out with the Chans gang.

Hade naglar som inte alls mådde bra.

Had nails that were damaged.

Ibland följde jag R till jobbet på morgonen.

Sometimes I followed R to work in the morning.

Upplevde mitt livs första double date. Vi var på bio med A&S. Sen blev det Skyrim hemma hos A. Såklart. 

I had my life's first double date. We were to a movie with A&S. Then it was Skyrim at A's place. Of course.

Natten mellan 21a och 22a var det dags för mig och R att fira 2 månader. Det gjorde vi genom att konstatera det och det vara det. Väldigt romantiskt igen. För egentligen så var det svårt att säga när vi egentligen blev ett vi. Jag kan avslöja nu att orsaken att jag använde det här datumet var för att det var dagen då vi kysstes för första gången.

The night between the 21th and 22nd it was time for me and R to celebrate 2 months. Which we did by just stating the fact and that was it. Very romantic again. Because to be honest it was very hard to say where we became a we. I can now tell you the reason why I used this date for it was because it was the day we kissed for the first time.

Hade social liv bort från R ibland också. En kväll hängde jag med Milla hemma hos henne med X antal andra. Om jag inte minns helt fel så var det den här kvällen då Satu fick reda på att R och jag är ihop. Jag vet inte hur hon missat det. Hon hade sett oss två ihop. Vi skratta nog lite åt det.

I had a social life away from R sometimes too. One night I hung out with Milla at her place with some others. If I am not completely wrong this was the night when Satu found out about me an R. I don't know how she had missed it. She has seen us together. We did laugh at it.

R bodde bland X antal lådor en tid framåt och ibland hade vi lite roligt med dessa lådor. Eller han hade genom att sätta mig in i en och sedan förstöra den medan jag fortfarande satt i den. Det var lite skrämmande.

R lived with a lot of boxes for a while and sometimes we had a bit of fun with them. Or he had by putting me in one and then destroying it while I'm still sitting in it. It was a bit scary.

Ibland blev det lite pauser i bloggen på grund av orsaker. Som jag inte kommer ihåg.

Sometimes there were some breaks in the blogg because of reasons. Which I can't remember.


Och det var Januari. 

And that was January.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...