Thursday, January 17, 2013

Colourful Peacock

Här har vi dagens snygga outfit! Snygga halsbandet fick komma ut för första gången. Jag skäms över det att jag inte lyckats använda det en enda gång. Jag har ägt det i ganska länge nu. Det finns en kvar att köpa på We Style för ynka 4,95! Slå till nu!

Here we have today's outfit! The amazing necklace got to get out today for the first time ever. I am ashamed over the fact that I haven't worn it at all. I have had it for quite a while. It is from We Style.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Idag har sprungit i Tölö i två omgångar. Under andra omgången satt jag på TinTinTango med resten av Trotsallt och funderade på nästa pjäs. Så det var helt roligt.

Sen kom jag hem och fick gå ut med en hög rosk tillsammans med Lillebror. Imorgon har vi tvättstuga i 4 timmar. Och sen skall det städas en massa. Vi får ju gäster på kvällen.

Today I have ran to Töölö two times. On the other time I sat at TinTinTango with the rest of Trotsallt and talked about the next play we're gonna do. So that was fun. 

Then I came home and went out with a lot of garbage with Little Brother. Tomorrow we have the laundryroom for 4 hours. And then we are gonna clean a lot. We're getting guests in the evening.

2 comments:

  1. På tiden att du fick användning för det! =) Är en av mina personliga favoriter också just för att det går att använda till i princip ALLT! Riktigt fint på dig =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja! Jag vet inte hur jag lyckats att inte använda den! Men det skall inte hända igen! För jag verkligen älskar den! :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...