Thursday, January 31, 2013

It's pink and awesome!

Här har vi fortsättningen på den bortglömda julklappen. Idag åkte jag och Mamma till Itis för att använda ett presentkort jag hade till Seppälä och för att kolla efter en ny onepiece åt mig. Jag använde presentkortet till den svarta skjortan och i Stockmann hittade vi en onepiece åt mig. I storlek M.

Jag är verkligen jättenöjd. Jag älskar den.
 
Here we have the continuation of the forgotten christmaspresent. Today me and Mom went to Itis to use a giftcard I had to Seppälä and to look for a new onepiece for me. I used the giftcard on the black shirt and in Stockmann we found a onepiece. In the size M.  

I'm super happy. I love it.

Image and video hosting by TinyPic
Den är ljusröd och helt underbart skön att ha på! Riktigt stor och bra!

It is pink and wonderful to have on! Big and lovely!

Image and video hosting by TinyPic
Jag föll nog mest för nitdetaljen. Fina silvernitar vid kragen. 

I fell för the studs. Lovely silver studs at the collar.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...