Wednesday, January 16, 2013

I love reading!

Det att jag börjat läsa A Game of Thrones har fått mina ögon att öppnas igen. Jag älskar att läsa! Jag har läst så dåligt med böcker under förra året att jag nu skall förbättra mig. Jag har en jättestor hög som bara väntar på mig, men ifall någon av er råkar ha en jätte bra bok som jag bara måste läsa så berätta gärna.

The fact that I have started reading A Game of Thrones has opened my eyes. I love to read! I have been so bad at reading last year that I have to change this year. I have a huge pile just waiting for me, but if you know I book I really should read. I would really like to hear about it. So tell me!

2 comments:

  1. Reading is goooooood! Men jag tror att jag för tillfället bara skulle rekommendera sådana böcker som du redan har, typ JKs nyaste :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Men det är bra det också så växer inte min hög :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...