Thursday, January 10, 2013

1 day 2 outfits

Igår åkte jag först till Itis för att träffa Milla och hänga med henne en stund. Det slutade i att vi gick runt i alla butiker. Jag lyckades komma hem tomhänt, men det gjorde inte hon. Jag var stolt över mig själv.Här under ser ni min outfit under dagen.

Yesterday I went to see Milla to Itis. It ended with us going to all the stores. I managed to get home empty handed but Milla didn't. I was so proud of myself. Here under you can see my outfit of the day.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Sen på kvällen hamnade jag till Amarillo såklart. Den här gången blev det bara jag och Ninni trots att många sagt att de skulle komma. Men vi hade hur roligt som helst! Stannade inte så jätte länge utan gick sen till McDonalds för lite mat. Bästa någonsin!

Det är föresten spännande att någon alltid verkar tro att jag är jättefull bara för att jag är på glatt humör.

In the evening I ended up in Amarillo of course. This time me and Ninni were the only ones there even thought many were coming. But we had fun anyways! We didn't stay that long though, but went to McDonalds for some food. Best ever!

It is very interesting that someone always seems to think that I am really drunk just because I am in a good mood.

Image and video hosting by TinyPic
Kvällens outfit. 

The outfit of the evening.

Image and video hosting by TinyPic

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...