Monday, January 28, 2013

I might just be in love...

Äntligen har jag tillräcklig med energi för att skriva ett ordentligt blogginlägg (efter att ha sovit mellan 21:30 och 10:00.).

Förra måndagen följde jag släktingarna till bussen och tog mig en sväng till Itis för att kolla efter några nagellack. Det slutade i att jag fick med mig 8 stycken. Egentligen var jag bara efter de tre första från Kicks eftersom jag blev kär efter Emelies blogginlägg. Finare bilder på dem hittas där.

Det gröna nagellacket från Kicks var bara 1,90 euro att det kändes som ingenting. Och Make Up Stores var halva priset. Mitt första från Make Up Store. Ganska så cool.

Image and video hosting by TinyPic


Finally I have enough energy to write a real blogpost (after sleeping between 9:30 pm and 10:00 am).

Last Monday I followed my relatives to the bus and then went to Itis to check out some nailpolishes. It ended with me getting 8. I was after only the 3 first from Kicks after reading Emelie's blogpost and falling in love with them. See better pictures of them here.

The green polish from Kicks was only 1,90 euros so it felt like nothing, and the Make Up Stores was half off. My first nailpolish from Make Up Store. So cool.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...