Tuesday, January 22, 2013

19.01.2013 - I got a free dessert

Kristina från Duvemåla var alldeles fantastisk! Jag fick kalla kårar och Maria Ylipää är värd alla fina ord!

Efteråt gick vi och åt. Det var inte lätt att hitta ett ställe med plats för 7 personer, men Grande Grill räddade oss. Maten var riktigt god sen när jag fick den varm. Första gången jag någonsin klagat på en mat och det lönade sig verkligen. Plötsligt hade jag en gratis efterrätt framför mig. Tack Grande Grill för den! Den var alldeles super god!

Som Storebror A sa, kanske de visste att jag är bloggare och blev rädda för dålig kritik i bloggen.

Kristina from Duvemåla was amazing! I got chills and Maria Ylipää is worth all the good words! 

Afterwards we went to eat. It wasn't easy to find a place with a table for 7 people but Grande Grill saved us. The food was really good once I got it warm. First time I ever say about a food and it was worth it. Suddenly I had a free dessert in front of me. Thank you Grande Grill! It was delicious!

As Big Brother A said, maybe they knew that I was a blogger and got afraid of a bad review in the blog.
Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


2 comments:

  1. Nåja!! Så ska det låta, varför får jag bara mördande blickar när jag klagar på mat?!

    ReplyDelete
  2. Jag blev jätte överraskad! Jag vänta mig inte alls att jag skulle få gratis efterrätt! Jag tänkte att de bara ber mycket om förlåtelse och så, men nej. Måste börja klaga oftare helt tydligt :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...