Thursday, January 10, 2013

Kaffecentralen

Image and video hosting by TinyPic


På tisdagen tog jag och Frida en liten promenad till Båtmansgatans Kaffecentralen så att Frida skulle få smaka på deras kaffe. Jag är inte kaffedrickare ännu heller så jag tog te istället. Det var gott ifall nån av er funderat på det. Jag har nog faktiskt smakat på kaffet också, men jag kan nog inte uttala mig ändå. Det smaka kaffe. 

Men jag kan säga att jag gillar Kaffecentralen. 

On Tuesday me and Frida took a little walk to Pursimiehenkatu to Kaffecentralen so that Frida could taste the coffee. I don't drink coffee so I took tea instead. It was good if someone has been thinking about it. I have tasted the coffee too, but I don't think I can say anything about it anyways. It tasted like coffee.

But I can say that I like Kaffecentralen.

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...