Sunday, January 6, 2013

Everyone was there and we had a blast.

Onsdagkvällens outfit var ungefär en kopia av Party Because part 2ans outfit, men eftersom vi då bara hängde hemma hos mig så kände jag att den behöver få komma ut lite. Kände mig nog riktigt snygg kan jag säga. Lade på mig även nyårshalsbandet.

Kvällen var i stora delar en helt fantastisk kväll och det var så roligt att hänga med allihopa. Jag lyckades få med mig ett helt perfekt gäng. Ninni, Kati, Antti, Saila, Camilla, Emma, Saara och R. Alla var där. Vissa längre än andra.

Vid 6 tiden på morgonen lyckades jag och Camilla ta oss iväg från R:s lägenhet och styrde våra steg mot Busholmen och Drumsö. På Busholmen sov jag ända till 4 på dagen. Hem kom jag kring 6.

Wednesdaynights outfit was pretty much a copy of Party Because part 2s outfit, but since we didn't go anywhere that day I felt like it needed to get out. I felt really beautiful in it. I also put on the newyearsnecklace. 

The evening was mostly a great success and it was a blast to hang out with everyone. I did succeed in getting a pretty good company with me. Ninni, Kati, Antti, Saila, Camilla, Emma, Saara and R. All were there. Some longer than others. 

At 6 o'clock in the morning me and Camilla made our way from R's apartment towards Jätkäsaari and Lauttasaari. At Jätkäsaari I slept until 4 in the afternoon. Home I got around 6.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPicNo comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...