Wednesday, January 30, 2013

Tuesday

Image and video hosting by TinyPic
T-shirt is from Threadless
Jag vet, bildkvaliteten är horribel. Det är något jag kommer att försöka jobba på. Bli lite bättre på att använda den riktiga kameran istället för telefonen helatiden. Och försöka att inte ta genom spegeln alltid. Men jag gillar verkligen min pannlugg.

Men den här outfiten kommer från igår då jag, Mamma, Lillebror och mammas kompis var och såg En Familj på Svenska Teatern. Jag rekommenderar den verkligen! Den var riktigt bra! Scenen var byggd så att det faktiskt såg ut som ett hus med våningar och allt. Sjukt fint!

I know, the quality is horrible. It is something I will be working on. I'm gonna get better at using the real camera instead of the phone all the time. And try not to take pictures through the mirror. But I really do like my bangs. 

This outfit is from yesterday when me, Mom, Little Brother and mom's friend went to see August: Osage County at Svenska Teatern. I recommend it warmly! It was really good! It was built like a real house with stairs and everything. It looked really cool!

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...