Tuesday, January 8, 2013

Now you can't see me from the waist down

Senare på fredagen bestämde jag mig för att åka till stan för att träffa folk. Nya byxorna fick flyga på direkt. Och ni kommer att se dem en hel del.Vi gick till DTM. Jag måste nog säga att jag gillar inte nya DTM alls. Och jag stanna inte länge.

Later on Friday I decided to go to the city and meet people. The new pants flew on right away. And you will see a lot of them. We went to DTM. I have to say that I don't like the new DTM at all. So I didn't stay long.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...