Thursday, January 31, 2013

The story of the forgotten christmaspresent

Här har vi julklappen som var underbar men som inte riktigt passade. Jag har pratat om att vilja ha en onepiece i hur länge som helst nu och när jag öppnade paketet på julafton och fick känna på den här tänkte jag dö av lycka. Den är så otroligt mjuk!

Men jag provade den och det kom fram att den är för liten. Jag vet, det låter helt konstigt hur något som är så stort kan vara för litet på mig, som är så liten. Men så är det. Den sitter bara inte riktigt som jag vill att en onepiece skall göra.

Mitt hjärta brast. Men berättelsen är inte över ännu. För idag blev allt bra.

Here we have the christmaspresent that was wonderful, but that didn't fit. I have been talking about wanting a onepiece for so long and when I opened the present and got to put my hands on this I thought I would die. It is so soft! 

But I put it on and it was too small. I know, it sound crazy that something so big could be too small on someone as tiny as me. But it is. It just doesn't sit as I want a onepiece to do. 

My heart broke. But this story isn't over yet. Because today everything got good.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
it has ears!

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...