Thursday, January 17, 2013

NAIL ENVY

Image and video hosting by TinyPic

Idag på morgonen fick jag äntligen ett av de paket jag väntar på (ja, jag har shoppat lite för mycket på senaste tiden...). Jag måste säga att jag blev lite överraskad över paketets storlek eftersom det jag köpte definitivt inte var stort alls.

Today I finally got one of the packages that I am waiting for (yes, I have been shopping a bit too much lately...). I have to say that I got a bit surprised over the size since what I ordered really wasn't that big.
Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Nail Envy! Mitt första lack från O.P.I. Jag har hört så mycket bra om Nail Envy av Emelie och andra nagelbloggare att jag blev tvungen att tillslut köpa och prova själv. Och eftersom mina naglar för tillfället behöver all hjälp de kan få för att bli starkare efter akrylen så kändes detta som ett bra tillfälle.

Nail Envy! My first polish from O.P.I. I have heard so much good about it from Emelie and other nailbloggers that I felt that I had to buy it and try it out myself. And since my nails really need all the help they can get after the acrylic this seemed like a good time. 

Image and video hosting by TinyPic

Först var jag till Kicks och tänkte köpa, men kollade sen ändå på Beautybay och tur var ju det eftersom jag sparade ungefär 8 euro på det. Just nu kostar Nail Envy 21,86 euro. Hittas här på Beautybay.

First I was to Kicks and thought about buying, but the I checked Beautybay and good that I did since I saved about 8 euros on it. Right now Nail Envy is 21,86 euros. You can find it here on Beautybay.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...