Wednesday, January 23, 2013

A couple of nailpolishblogs

Medan jag ligger och sover så tycker jag att ni skall gå och kika in några av mina favoritbloggar med stort fokus på nagellack och skönhet. Eftersom jag vet att det finns en del som hittar hit genom sökord som nagellack och naglar.

Den första är Honeymunchkin eller Emelie. Den bloggen gör mig fattig ibland eftersom jag alltid lyckas hitta nagellack jag verkligen behöver/vill ha/måste ha.

Och den andra är Vintertroll eller Emilie. Även här en massa nagellack men också recensioner på olika skönhetsprodukter och Eye of the Day. Jag älskar den.

Jag hoppas att ni gillar bloggarna lika mycket som jag!

While I am sleeping I feel you all should go and check out a couple of my favorite blogs with a focus on nailpolish and beauty. Since I know that there are some that find this blog with searchwords like nailpolish and nails.

The first one is Honeymunchkin or Emelie. The blog makes me poor sometimes since I always find nailpolishes I really need/want/have to have. 

And the other one is Vintertroll or Emilie. Even here a lot of nailpolishes but also reviews on other beautyproducts and Eye of the Day. I love it. 

I hope you like the blogs as much as I do! 

(skrivet 23.01.2013 klockan 01:12)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...