Monday, April 8, 2013

PROJECT HEALTHIER LIFE BEGINS NOW


Min fina godislåda som jag lyckades skapa när jag fick städat. Det är nästan hemskt att jag verkligen kan ha en låda för allt mitt godis och jag har så mycket. Men nu skall jag faktiskt göra så att jag stänger lådan och håller den stängd under veckorna, på veckoslutet får jag ta och öppna den. Så det här betyder alltså att inget godis under veckan!

Jag har försökt på det här X antal gånger och aldrig riktigt lyckats hålla det. Men nu har jag faktiskt bestämt mig för att ta tag i mitt liv och bli smått hälsosammare. Så nu skall jag faktiskt lyckas! Nu får ni gärna ge mig tips på vad jag kan naffsa på istället för godis under veckan, för något litet måste man ju äta på ibland när man kollar på Doctor Who eller någon annan serie/film!

My awesome candycollection I got into a drawer when I cleaned a bit. It is almost terrible that I can have one for all of it and that I have so much. But now I have decided that I will close the drawer and keep it closed during the week, on the weekends I am allowed to open it. So that means no candy during the week!

I have tried this a few times and always failed a bit. But now I have decided to take my life by the balls and get a bit healthier. So now I am going to succeed! Now I would like you to tell me what I can eat instead of candy during the week, because I do need something to nibble on when I am watching Doctor Who or some other series/movie!

2 comments:

 1. Nämen, hur kan du ha en sådan fantastisk godisgömma hemma! Om jag skulle ha så mycket godis hemma skulle jag säkert äta lite varje dag. Men hur som helst, lycka till med hälsosammare liv, jag tror på små förändringar. Om man gör allt på en gång kan de bli för tråkigt o tungt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fick tre lådor Nobelesse till julklapp och så har jag bara lyckats spara en hel del. Och så. Jag äter faktiskt lite helatiden och det känns som tiden att ta och minska lite. Och jag tror absolut på små förändringar. Jag tänker inte ta livet av mig själv om jag råkar äta lite under en veckodag, men försöka hålla det lite under kontroll.

   Det blir billigare så också.

   Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...