Saturday, April 20, 2013

Simple eye make-up remover pads

I min Livbox fick jag ett paket Simple eye make-up remover pads och blev riktigt glad för jag har inte provat sånahär lappar förut. Så det var helt perfekt!

In my Livbox I got one pack of Simple eye make-up remover pads and I got really happy because I have never tried these kinds of pads before. So it was perfect!

Paketet innehåller 30 stycken lappar. Lapparna innehåller inte alkohol eller konstgjord parfym eller färg. Innehåller också någonslags vitaminer.

The pack contains 30 pads. They do not contain any alcohol or artificial perfume or color. They also contain somekind of vitamins. 

När jag provade dessa första gängen så hade jag på mig ögonskugga, eyeliner och maskara. Jag fick bort allt med bara en lapp. Och det gick jätte lätt att få bort allt! Jag var riktigt positivt överraskad och dessa kommer nog att användas med glädje. Speciellt bra passar dessa att ta med på resa om man inte vill bära med sig en massa vätska.

When I tried these for the first time I had on eyeshadow, eyeliner and mascara. I got everything off with just one pad. And it was really easy too! I was positively surprised and these will be used with joy. These are really handy to take with on trips if one doesn't want to carry around a lot of fluids. 

Jag måste nog säga att jag kan nog inte annat än rekommendera dessa åt er allihopa!

I have to say that I can't do anything but really warmly recommend these to all of you!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...