Monday, April 29, 2013

IT IS SO CUTE

Idag var en bra dag. Först hängde jag istan i några timmar och köpte ett halsband. Tänkte nästan köpa några nagellack från Gina Tricot men höll fingrarna i styr. Sen åkte jag till Itis för att träffa Camilla och vi gick till McDonalds för att äta. Jag vet att jag inte borde ha, men jag gjorde det nu ändå. Sen gick vi till H&M och dregla över lite kläder. Camilla lyckades hitta en otroligt fin klänning åt sig och jag lyckades igen hålla fingrarna i styr. Inga nagellack nu heller!

Så det enda jag köpte var det här halsbandet och jag är så nöjd. Okej, jag köpte också serpentiner och såpbubblor och vin för imorgon men det är helt annan sak ju!

Today was a good day. First I hung out in the city for a couple of hours and bought a necklace. I almost bought a couple of nailpolishes from Gina Tricot but kept myself from doing it. Then I went to Itis to meet Camilla and we went to McDonalds for some food. I know I shouldn't have, but I did. Then we went to H&M and drooled over some clothes. Camilla found a really pretty dress and I was again good and kept myself from buying anything. No nailpolish this time! 

So the only thing I bought was this necklace and I am so happy. Okay, I did buy streamer and soap bubbles and wine for tomorrow but that is a totally different thing!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...