Thursday, April 4, 2013

There is a first time for everything.

För några timmar sen gjorde jag någonting som jag inte brukar göra. Någonting som folk i allmänhet inte gör hemskt ofta. Jag gick till en bar alldeles ensam. Jag visste att jag inte skulle få någon med mig och jag visste att jag kunde gå annanstans där det fanns folk, men ändå gick jag ensam.

Och jag är glad att jag gjorde det. Det var en ny erfarenhet. Jag kan säga att det tog inte många minuter fören jag fick sällskap. Jag pratade en stund med två olika killar, drack min dricka och gick hem. Och det var allt jag behövde för att må lite bättre.

Lyckad kväll.

A couple of hours ago I did something I don't usually do. Something people in general don't usually do that often. I went to a bar completely alone. I knew no one was joining me and I knew that I could go somewhere else where there would be people, but I still went alone. 

And I'm glad I did. It was a new experience. I can say that it didn't take long before I got company. I talked for a while with two guys, drank my drink and went home. And it was all I needed to feel a bit better. 

A good evening.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...