Monday, April 15, 2013

Chrome and Silver Mirror

Idag belönade jag mig själv med att gå till Kicks. Med mig fick jag 2 stycken Eyephoria ögonskuggor från Isadora och lyckan är gjord. Kvinnan i kassan sa att de fått in dessa först några dagar sen så det är inte konstigt att jag inte lyckats hitta dem någonstans. Och tro mig, jag har sökt som en galning!

Om jag vore miljonär så skulle jag ha köpt alla 8 färger, men eftersom jag inte är det så måste jag nu nöja mig med 2 stycken. För stunden i alla fall. Det finns en stor chans att jag tar och blir tvungen att köpa resten av färgerna. För de är ju så otroligt vackra!

Så här har vi 05 Chrome och 13 Silver Mirror i både blixt, utan och "sol"ljus.

Today I let myself go to Kicks. With me home I got 2 of the Eyephoria eyeshadows from Isadora and the happiness is made. The women at the store told me they had gotten these just a few days ago so it is no wonder that I haven't been able to find them. And believe me I have tried like a crazy person!

If I was a millionaire I would have bought all of the 8 colors, but since I am not I had to limit myself to only 2. For now at least. There is a big chance that I will be forced to buy the rest too. Because they are just so beautiful!

So here we have 05 Chrome and 13 Silver Mirror in flash, without and "sun"shine. 
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...