Friday, April 26, 2013

There are worse ways to spend a Wednesday

Här har vi då onsdagen och torsdagen i bilder. På onsdagen var jag faktiskt såpass duktig att jag tog en promenad till vattnet i Nordsjö och tillbaka. Det var faktiskt jätte skönt och med musik i öronen var det helt underbart. Senare träffade jag Emma i stan och vi shoppade lite. Eller egentligen så shoppade hon byxor åt sig medan jag hängde med. Men vi lyckades hitta byxor åt henne så det var bra.

Efter shoppingen lyckades vi övertala R att komma med oss till Amarillo. Eftersom onsdag ju är den dagen. Haha. Vid ett tillfälle blev jag lämnad ensam vid bordet och jag hittade en tidning som jag tog upp. Inte varje dag man gör det på Amarillo.

På torsdagen tog jag mig till Stella för te och berlinermunk. Jag borde ju egentligen inte ha ätit den, men jag kände att i mitt dagen efter fiilis så fick jag göra det. Jag får bara låta bli att äta något nu på lördagen eller så.
Image and video hosting by TinyPic
Here we have Wednesday and Thursday in pictures. On Wednesday I was so good that I went on a walk to the water in Vuosaari and back. It was really nice and with music in my ears just made it even better. Later I met Emma in the city and we went shopping. Well she went shopping for jeans while I just followed. We did find jeans for her so that was good. 

After the shopping we succeeded in getting R with us to Amarillo. Because Wednesday is the day for that. Haha. At some point I was left alone at the table and I found a paper that I took up. Not everyday you read a paper at Amarillo.

On Thursday I took myself to Stellas for some tea and goodies. I shouldn't have eaten it but in my hangover state I thought it was okay and I'll just have to not eat candy this Saturday or Sunday instead.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...