Monday, April 22, 2013

The 9 years of April the 22nd

Jag älskar verkligen det här bloggandet och eftersom jag gjort det sen 2004 så finns det väldigt mycket information om mig ute på internet. Och minnen samlade. Så jag tänkte att det skulle vara lite roligt att gå igenom lite gamla inlägg och kolla vad jag gjort JUST IDAG under alla dessa år.

Jag började blogga först i Juli 2004 så för det året så finns inga inlägg.

22.4.2005 gick jag fortfarande i Prakticum och hade första hjälp. Dessutom köpte jag 3 nya BHn åt mig själv. Spännande liv jag levde.

22.4.2006 Mådde jag inte alls bra. Skolan kändes skit och allt det andra också. Men ändå var jag glad över våren.

22.4.2007 Räddade jag en kompis från nikotinbristdöden och förde min sjuka dator till Storebror J.

22.4.2008 Tyckte jag att statistiken var jätteintressant. Jag höll på med Veckans Fråga i bloggen. Och dessutom dreglade jag över Matsujun.


22.4.2009 skrev jag inte ett enda inlägg den dagen.

22.4.2010 Var jag smått fast i Boys over Flowers och min pannlugg var mycket emot mig. Så jag såg helt galen ut.

22.4.2011 Mådde jag inte alls bra. Det kom fram att jag hade feber. Så jag led hela dagen.

22.4.2012 Det skulle ha blivit 5 månader. Det kändes lite jobbigt. Då tog jag även en Before bild av mitt väldigt ostädiga rum. Och sen bloggade jag om min resa till det röda håret, som hänt dagen före.22.4.2013 Och idag har jag ju varit på jobbintervju och bloggat om några reafavoriter. Annars har jag bara tittat på Charmed och spelat Hay Day och Candy Crush Saga. Inte något spännande alls.


BTW the translation will be up tomorrow! I've been working on this post for the past hour or so and I can't do it right now! But check back tomorrow!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...