Monday, April 1, 2013

You will succeed one of these days...

Äntligen har jag lyckats städa mitt rum såpass bra att jag har plats att ta fram mitt stativ! Så från och med nu skall jag försöka ta bra outfitbilder istället för alla dåliga telefonbilder. Jag måste nog ta och fixa min bakgrund lite också...

Finally I succeeded in cleaning my room so well that I have space to take out my tripod! So from this day forward I will try to take good outfitpictures instead of all the bad phonepictures. I do have to fix my background first...
 

Pants: Cubus Shirt: Seppälä


Det här var min outfit igår när Storebröderna var här och åt. Storebror A hade med sig deras nya hund och hon stal nog våra hjärtan med sig. Så otroligt söt var hon!

This was my outfit yesterday when the Bigbrothers were here. Bigbrother A had their new dog with him and she stole our hears with her. She was such a cute one!

Skrivet klockan 12:18

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...