Thursday, April 18, 2013

Some casual shopping on a Thursday

Här har vi det som fastnade med mig idag. Jag är väldigt glad över dessa. 

Here we have what I got with me today. I am very happy over these. 

Färgen är egentligen mörkare men jag tog bilderna med blixt för att mönstret skulle synnas ordentligt. Kommer från Spirit Store för 7 euro, så det var inget dåligt fynd. 

The color is actually darker but I took the pictures with flash so that the print would show better. It is from Spirit Store for 7 euros, so not bad at all.

Nagellack såklart! Det är väldigt sällan jag lyckas komma hem från en runda på stan utan att ha med mig ett nagellack. Jag är bara smått galen. Dessa kommer från Accessorize och kostade kring en 5 euro styck. Färgerna är Magic och Molten Copper.

Nailpolish of course! It is not often I succeed in coming home after a trip to the stores without at least one nailpolish. I am just a bit crazy. These are from Accessorize and cost about a 5 euro a piece. The colors are Magic and Molten Copper. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...