Sunday, April 28, 2013

Blow me one last kiss

Idag gick jag och Mamma från Munksnäs till Didrichsens museum för att träffa Storebror J för att se Maya III utställningen som hade sin sista dag idag. Jag känner mig så otroligt duktig nu när jag faktiskt promenerat två dagar i rad. Det känns så bra! Utställningen var riktigt intressant att se. Och Didrichsens museum är alltid lika roligt att gå till.

Så jag har haft en riktigt bra dag igen. Och jag saknar Munksnäs så otroligt mycket igen. 

Today me and Mom walked from Munkkiniemi to Didrichsens museum to meet Bigbrother J and see the Maya III that has its last day today. I feel so good about walking two days in a row. It feels so good! The exhibition was very interesting to see and the museum is also always fun to go to.

I have had a good day again. And I miss Munkkiniemi so much again.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...