Wednesday, April 10, 2013

This day just started so right.

Den här dagen började med att jag vaknade tidigare än vanligt för att få en biljett till the GazettE som kommer till Finland om ca 5 månader. Egentligen har jag inte lyssnat på bändet så mycket som jag brukade, men det kändes ändå som att jag verkligen måste få se dem live igen.

Och dessutom får jag besöka The Circus för första gången. Om inte jag råkar hamna där av någon konstig orsak före det.


This day started with me waking up earlier then usual to get a ticket for the GazettE who are coming to Finland in about 5 month. I don't really listen to them as much as I used to, but it still felt like I have to see them live again.

And I will get to visit The Circus for the first time. If I don't happen to end up there in some weird way before then. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...