Saturday, April 6, 2013

Lots of love


Det är inte varje dag man får möjligheten att ta en outfit bild i Arbis jumppasal. Så jag blev ju lite tvungen att göra det när jag var som provpublik på barngruppens övning på torsdagen. Efteråt fick jag ta tåget till Norra Haga tillsammans med Stella. Där väntade Inka och Timo och två hundar. 

Sen blev det en kväll av lonkero och Kimble. Sjukt roligt! Jag kom hem med en hög hundhår på mig, men vad väntar man sig när man är omringad av 4 stycken håriga sötnosar?! Jag älskar dem alla så mycket!

It isn't everyday one has the option of taking a outfitpic in Arbis. So I had to do that when I was there visiting the childrens group on thursday. Afterwards I got to take the train to Pohjois-Haaga with Stella. There Inka and Timo were waiting with 2 dogs. 

Then we had a nice evening with long drinks and Kimble. So much fun! I came home with a bunch of doghair on me, but what do you expect after being surrounded by 4 hairy sweeties?! I love them all so much!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...