Wednesday, April 3, 2013

Sometimes I surprise myself...

Under förra veckoslutet har jag städat mer än jag gjort under många år. Jag har dragit ut innehåll ur lådor och fått ner lite saker till källaren i lådor. Känns ganska bra faktiskt. Jag tog även en titt i min så kallade skrivlåda som jag har.Där har jag alltså en massa häften och papper som jag skrivit i under alla dessa år. Allt från fanfiction till eget material. Nu fick jag alla papper in i en mapp och alla häften fint i lådan så nu ser det mycket trevligare ut.

Last weekend I cleaned more then in years. I took out stuff from places and got some down to the basement in boxes. It feels pretty good. I did even look into my so called writing-drawer I have. There I have a lot of notebooks and papers I have written on all these years. Everything from fanfiction to own material. Now I have all the papers in a binder and all the notebooks in the drawer so now it looks a lot better.


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...