Friday, April 19, 2013

The best way to start a morning

Det finns nog inget bättre sätt att börja dagen på än att få ett paket och få öppna det. Speciellt när man väntat länge på paketet och inte kan vänta. Idag fick jag börja min dag på så sätt. Paketet kom från Beautybay och jag blev så glad! Äntligen!

There is not a better way to start a day than getting a package and getting to open it. Especially when you have waited for a long time and can't wait. Today I got to start my day that way. The package came from Beautybay and I got so happy! Finally!

I paketet fanns Urban Decay Eyeshadow Primer Potion som jag hört så mycket bra om att jag kände mig tvungen att köpa den för att prova om den verkligen är så bra som alla säger. Det här är den orginala men det finns 3 andra versioner också. Jag kommer nog att berätta åt er sen när jag provat om den verkligen är värd pengarna.

In the package there were Urban Decay Eyeshadow Primer Potion which I have heard so much good about that I felt like I really had to buy and see if it is worth the hype. This on is the original but there are 3 other versions too. I will tell you if it is worth the money when I have tried it.

Det andra som fanns i paketet var Seche Restore (den är nu på rea och kostar 7,60 så nu lönar det sig!). Eftersom jag svär i Seche Vites namn och nästan vägrar använda något annat topcoat så blev jag tvungen att köpa det som kan rädda den. Jag har nu två flaskor som har lite kvar, som nu går att använda tack vare Restore. Så nu är jag väldigt glad över det att jag inte ännu behöver köpa en ny flaska.

The other thing that was in the package was Seche Restore (which is now on sale for 7,60 euro so go now!) Because I swear in Seche Vites name and almost refuse to use any other topcoat I got forced to buy the thing that can save it. I now have two bottles with some left, that can now be used thanks to Restore. So now I am very happy that I don't have to buy a new bottle.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...