Wednesday, July 16, 2014

Mischief Managed!

För en tid sen kontaktade Hicustom mig och frågade om jag skulle vilja göra en egen t-skjorta. Jag tänkte inte tro mina ögon när jag läste e-mailet och såklart att jag svarade ja.

A while ago Hicustom contacted me and asked if I would like to customize a t-shirt. I almost didn't believe my eyes when I read the e-mail and of course said yes.


Som den lilla nörd jag är så bestämde jag mig för att göra en Harry Potter skjorta. Jag har ju redan några Doctor Who och en Attack On Titan, men ingen Harry Potter, vilket ju är lite konstigt. När jag såg den här texten på hemsidan så visste jag att det här skulle bli min nya t-skjorta. Och jag är väldigt väldigt nöjd med mitt val!

As the little nerd I am I decided to make a Harry Potter shirt. I already have a few Doctor Who and one Attack on Titan but no Harry Potter, which is kinda weird. When I saw this text on the website I knew that this would be my new t-shirt. And I am very very happy with my choice!


Jag valde svart v-ringad t-skjorta i storlek M eftersom jag är lite rädd för S nuförtiden och tänkte att den kanske sitter alldeles för tight. Nu när jag har den här på mig så skulle jag troligen ha kunnat välja S också. Det är otroligt lätt att lägga texten/bilden på t-skjortan på hemsidan. Där finns MASSOR att välja mellan och sen kan man också trycka helt egna bilder om man så vill.

I chose a black v-neck in the size M since I am a bit scared of S nowadays and thought that it might sit too tight. Now that I have this t-shirt on I might have been able to choose S too. It is really easy to put the text/design on the t-shirt on the website. There are A LOT to choose from and you can also choose your own pictures.


Det bästa är ju det att man kan även designa telefonskal, huvtröjor, muggar och väskor om man så känner för det. En personlig födelsedagspresent åt en kompis tillexempel!

The best thing is that you can also customize phonecases, hoodies, mugs and bags if you so want to. A personal birthdaypresent for a friend for example!


Jag älskar min t-skjorta och önskar att jag skulle ha fått göra mera än en! Jag satt verkligen timmar och såg på alla bilder som jag kunde välja mellan och skulle nog ha fått ihop åtminstone 10 stycken! Tack massor Hicustom!

I love my t-shirt and I wish I had gotten to make more then one! I really sat for hours looking at all the pictures I could choose from and I would probably have gotten a 10ish shirts! Thank you so much Hicustom!


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...