Thursday, July 10, 2014

LIVBOX JULY 2014


Det är igen dags att hoppa in i Livboxen och se vad som finns i den den här månaden. Den här gången är jag före Frida (jag tror det har att göra med att hon är på Åland) så jag har inte kunnat bli spoilad. Ärligt så har jag fått bättre boxar, men den här var ändå helt okej. Jag ides inte ens ta bild på rabattkupongerna och CK One Red Edition parfym sample pappret som också kom med. Den tog verkligen sista plats i den här boxen.

Annars så är jag riktigt nöjd. Kommer nog att fortsätta beställa. :)

It is once again time to jump in the Livbox and see what it contains this month. This time I am doing this before Frida (I think it has something to do with the fact that she's in Åland) so I haven't gotten spoiled. I have honestly seen better boxes but this one was still okay. I didn't even feel like taking a pictures of the coupons and CK One Red Edition perfume sample paper that came in this one. It really took the last place in this box. 

I am pretty happy. I will continue my subscription. :)
 

Jag kan ju fast börja med Invisibobble som många av er redan vet om. Jag själv tycker jätte mycket om just sånahär hårband och det nämnde jag i mitt förra favoriter-inlägg. Så dessa kommer definitivt att användas flitigt i mitt hår, speciellt om det fortsätter vara så här varmt. Det är mycket skönare att ha håret uppsatt.

En annan som också kommer att användas flitigt nu på sommaren och speciellt om det är soligt och jag tänker sitta ute i parken. Jag pratar såklart om Favoras sollotion för ansikte med 50 + skydd. Helt perfekt kan jag berätta åt er! Jag lyckades bränna min axel på tisdagen så nu kommer jag verkligen att lägga på alla krämer jag bara kan, både i ansiktet och resten av kroppen!

Terre d' Oc Argan Butter. Kan användas på läppar eller nagelband och lite överallt.. Själv så älskar jag den lilla burken! Den gör mig riktigt glad. Krämen doftar riktigt gott och det skall bli riktigt roligt att använda den här. Tror inte att den blir en som kommer med i väskan, men kanske på kvällarna före jag lägger mig så kan jag lägga lite på läpparna.

Shampoo. Idag på dagen när jag skulle hoppa i duschen så kom jag ihåg att mitt shampoo visst tagit slut. Tur som är så har jag ju en hel del i min låda så att jag kunde bara ta en. Lite synd att jag inte fick den här boxen lite tidigare för då skulle jag ha kunnat nappa den här Rich Pure Luxury Intense Moisture shampoot. Den lovar mjukt och underbart hår, så som alla, och doftar riktigt trevligt. Man kan inte ha för många shampooflaskor som backup så riktigt bra det här.  Det kom också med Argan Oil Elixir i ett litet paket.

Sist men definitivt inte minst har vi Dermosil Summer Glow nagellack. Jag skall göra ett eget inlägg så att ni får se färgen påriktigt. Nagellacket är guldshimmer som jag tror att kommer att se riktigt fint ut på naglarna såhär sommartid.

I can start with Invisibobble that many of you probably heard of. I like these kind of hairbands a lot as I did tell you in my last favorites post. So these will get used a lot in my hair, especially if it continues to be this warm. It is so much nicer to have your hair up. 

One other thing that will be used a lot this summer and especially if it is sunny and I plan on sitting outside in a park. I am of course talking about the Favora sunlotion for the face with +50 SPF. So perfect! I did manage to burn one of my shoulders on Tuesday so now I am really going to be good and put on all the lotions, both on my face and the rest of my body!

Terre d'Oc Argan Butter. Can be used on lips and cuticles and a bit everywhere. I myself love the little tin it comes in! It just makes me happy. The butter smells really good and it will be nice to use. Probably wont be carrying this around in my purse but maybe I could put some on my lips before bed or something.

Shampoo. Earlier today when I was going to take a shower I realized that my shampoo was empty. Well it is good that I have a box full of different products and found one. A bit sad that I didn't get this box a bit earlier so that I could have grabbed the Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo. It promises soft and wonderful hair, as they all, and it smells really good. You can't have too many shampoos as backup so this is nice. There were also a Argan Oil Elixir in a tiny little thing. 

Last but not least we have Dermosil Summer Glow Nailpolish. I will make another post so that you will see the color. The nailpolish is goldshimmer and I do believe that it will look good on the nails.

1 comment:

  1. Lovely post!:)
    Keep in touch xoxo
    Antonella

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...