Monday, July 7, 2014

COLORFUL SUMMER


Det är ju helt klart att jag behöver en ny bakgrund och lampor för att få dessa bilder att ens se någolunda bra ut. Alternativt så skulle en personlig fotograf också sitta väldigt bra så att jag skulle kunna få bilder utomhus också. Någon frivillig?

It is clear as a day that I need a new background and a few lights to make this pictures look better. Alternatively a photographer would also be very good so that I could get some pictures outside too. Anyone interested?

Top: Gina Tricot Pants: Lindex

Så tills jag lyckas hitta en egen liten lägenhet åt mig* och kan planera en ny vägg åt mig så får vi nöja oss med detta. Som ju såklart är bättre än ingenting. 

So until I find my own little apartment* and can plan a new wall for myself we will have to make do with this. Which is better than nothing.


Den här outfiten är väldigt väldigt somrig och dessa byxor är min nya kärlek. Det är som om jag hade pyjamasbyxor på mig! Så otroligt skönt att bara dra på dessa och veta att inget kommer att kännas obekvämt under dagen! Visst är det först lite konstigt att se mig själv i en massa färger men jag gillar det.

This outfit is summer in a nutshell and these pants are amazing. It's like wearing pyjamapants outside! So nice to just put these on and know that nothing will feel uncomfortable during the day! Sure it is a bit weird to see myself in a lot of colors but I kinda like it.

*Ifall ni känner någon som har en ledig liten etta i Helsingfors så får ni gärna tipsa åt mig! 
*If you know someone that has a small apartment in Helsinki it would be lovely to hear!


5 comments:

 1. MÄ ETIN KISSOJEN JA KOIRIEN KAA MEKKOA SAMASSA KUOSISSA KU NOI HOUSUT!!!
  Se oli ihana mut mun kokooo ei ollu :(
  nyyyyhhh....

  ReplyDelete
 2. Sv: Tack, gott var det nog ;)
  De där byxorna är så fina, ser så sköna ut också!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...