Monday, July 28, 2014

Because it is so important!


Jag har varit tillbaka från Sverige redan några dagar och vi tar resan lite senare. Under dessa dagar som jag varit tillbaka så har jag fortsatt dö i värmeböljan som just nu håller på. Shit, alltså så varmt det är helatiden!

Och eftersom det är så väldigt viktigt att dricka tillräckligt när det är såhär varmt så tänkte jag introducera er till min nya bästa vän. 

I have been back from Sweden a couple of days already and we will talk about that later. During these few days I have been back I have been dying in the heatwave that is going in. Shit, it is so warm all the time! 

And since it is very important to drink enough when it is this warm I thought I would introduce you to my new best friend.


VATTEN. Jag vet att jag själv dricker alldeles för lite vatten normalt så nu skall jag verkligen dricka åtminstone 2 liter per dag. Och vattnet får nu vara det jag dricker istället för läsk. Den flaskan ni ser på bilderna är sista coca colan som jag kommer att dricka på en tid. Nu är det vatten som gäller.

WATER. I know that I don't drink enough water so now I will really make an effort to drink at least 2 liters per day. And water will be what I am going to drink instead of sodas. The bottle you see in the pictures is the last coca cola I will drink in a while. Now water is the thing.


Små steg mot ett bättre liv.

Small steps towards a better life.

2 comments:

  1. Jassåå, man tror först att du dricker cokis. Fint att följa med hur det går framåt.

    ReplyDelete
  2. Mamsen: Hihi :D Lite finurlig var jag nog :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...