Monday, July 7, 2014

My nails


Några av er som följer kanske vet att jag alltid har långa naglar. Det har jag haft sen väldigt länge. Det fanns en tid då jag hade väldigt långa och ibland saknar jag dem. Nuförtiden verkar mina naglar inte hålla någonting alls och som ni ser på bilderna här ovanför så är det väldigt korta för att vara mina.

Ojämna är de också och jag jobbar på att få dem jämnare med att fila ner de längre lite nu och då. Jag vill verkligen inte korta ner dem allihop och sedan vänta. Så just nu är de lite work in progress.

Just nu så lackar jag också väldigt sällan. Jag har bara ingen lust just nu.  Ifall ni vill se lite mer inlägg om naglar så kan ni klicka här.

Some of you that follow me may know that I always have long nails. I have had for a very long time. There were a time when I had very long nails and sometimes I do miss them. Nowadays my nails don't seem to hold anything and as you can see in the pictures they are very short to be my nails. 

They are also uneven and I am working on making them more even by filing the ones that are longer now and again. I really don't wanna cut them all down and wait. So right now they are a work in progress.

Right now I don't even paint them. I just don't feel like it. If you want to see more posts on nails you can click here.

1 comment:

  1. Jag tycker att de ser rätt långa ut ;) Men det där är ju verkligen en vanesak. Jag är inte någon nagelmänniska, har liksom inte tålamodet :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...