Friday, July 4, 2014

Favorites


Eftersom ni tyckte så mycket om den förra jag gjorde så tänkte jag att kanske borde göra såna här lite oftare. Alltså plocka några favoriter från sistone och visa åt er. Och det kan alltså vara lite vad som helst. Förra gången var det mest smink och den här gången så plockade jag lite annat också.

Först så måste jag ju nämna Maybelline Master Precise liquid eyeliner. Den är väldigt lätt att rita med och helt underbar. Den går nog inte ändå förbi min all time favorit Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Liner, som ju håller så bra, men en bra tvåa är den nog.

Solglasögonen som jag köpte från H&M inte så längesedan är underbara även om vädret inte riktigt varit så fint på sistone. Nå jag hoppas att jag skall få använda dessa ännu många gånger under Juli.

Since you all liked the last post I did I thought I should do these kinds a bit more often. Pick a few favorites from lately and just show you. And it can be anything. Last time it was mostly make up and this time I picked something else too. 

First I have to mention Maybelline Master Precise liquid eyeliner. It is so easy to draw with and just so good. It doesn't win my all time favorite Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Liner, which holds really good, but it is a good second.  

The sunglasses that I bought from H&M not too long ago are wonderful even if the weather hasn't really been the best. Well, I am hoping to get to use these many days in July. 


Telefonsladd hårbanden är något jag ser överallt nuförtiden. Jag hade med mig den här till Åland och den fungerar verkligen jättebra. Dessa är nog köpta på Name It (ja, barnbutiken) eftersom under den tiden så fanns det inte överallt. Faktiskt så sitter den nu också i mitt hår. Om ni inte ännu provat så lönar det sig nog.

To My Heart-nyckel halsbandet som jag själv gjort har jag också använt mycket på sistone. Den kommer att förbli en favorit för evigt.

Phonecord hairbands have become really popular and I see them everywhere. I had this one with me to Åland and it works really well. These are bought in Name It (yes the store for kids) since they were not everywhere back when I got these. I even have one in my hair right now. If you still haven't tried these then I tell you that you should. 

To My Heart- key necklace that I have made myself has been around my neck a lot recently. It will always be a favorite.

Skrivet (3.7) 17:34

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...