Saturday, July 19, 2014

We all need a little break sometimes


När jag såg dessa på instagram så visste jag direkt att jag måste smaka så när jag hittade dem i butiken så blev jag illa tvungen att köpa dem. För jag menar, vitlöksbröd är ju liksom min grej. Lite jobbigt är det ju att det är Limited Edition så vem vet när dessa försvinner.

When I saw these on instagram I knew I had to try them so when I saw them in the store I just had to buy them. Because Garlic bread is my thing. It is a bit bad that these are Limited Edition so who knows when they disappear.


Man måste få lite njuta av livet och äta chips. Nej, vem försöker jag lura! Jag gör ju det helatiden! Jag funderar konstant på det att jag borde minska på godsakerna och äta mera grönsaker och sånt hälsosamt i stället, men det är ju så otroligt svårt att inte köpa godis eller chips i butiken.

Just nu försöker jag faktiskt hålla mig från pizza och istället köra på Subway när jag är på det humöret. För det är ju nog bättre.

You have to enjoy life sometimes and eat some chips/crisps. No, who am I kidding! I do it all the time! I constantly think about the fact that I should eat less candy and eat more vegetables and healthy stuff instead, but it is so hard to not buy candy or crisps when you are in the store. 

Right now I am trying to keep myself from pizza and instead go to Subway when I am feeling like it. Because it is better.


Jag rekommenderar dessa verkligen för åtminstone tycker jag att de är väldigt goda. Det är ett under att jag ännu också har kvar av den här påsen. Tycker annars också att Lays gör riktigt goda chips. Jag vet inte om det bara är jag eller om det bara är så.

I recommend these warmly because at least I really like them. It is a miracle that I still have left of this bag. I do really like Lays chips. I don't know if it is just me or if that just is a fact.


Just nu så borde jag ta och packa, eller åtminstone fundera på att vad jag skall packa, eftersom vi är påväg till Sverige imorgon och kommer hem först på fredagen. Helt galet skönt och det skall bli så roligt att komma bort lite och ta en paus från allt hössel.

Right now I should be packing, or at least thinking about what I should take with me, since we are leaving for Sweden tomorrow and get back on Friday. It is so nice and it will be so much fun to get away from here and all the fuss.


Vi behöver alla en liten paus. Om det så är hemma med en film och chips eller en resa. Jag skall nog ta och njuta av resten av dessa chips idag och kolla på Pretty Little Liars.

We all need a break sometimes. If it so is at home with a movie and some chips or a trip somewhere.  I will enjoy the rest of these chips today and watch some Pretty Little Liars.

3 comments:

  1. Tack för smakprovet, smakade verkligt gott.

    ReplyDelete
  2. Missä vaiheessa sä oot pretty little Liarsia!??

    ReplyDelete
  3. Camilla : Katon just nyt 3 kautta koska en muista et mihin oikein jäin ku lopetin viimeks.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...