Monday, July 14, 2014

What I got in Åland


En del av er kanske kommer ihåg att jag nämnde att jag åkte till Åland för att hälsa på kära Zan. Jag kommer att prata mer om resan i ett annat inlägg (ja, jag är jätte efter) men jag tänkte ändå kasta in det jag köpte där.

Egentligen så är bara tavlan och boken från Åland och resten från båten på resan tillbaka.

Tavlan hittade jag i en liten butik och kände att den måste jag bara få för att kunna sätta upp på väggen i min egna lägenhet. Den är finare i verkligheten. Boken är Camera Obscura av Johanna Holmström och är en novellsamling. Pärmen är bara helt otroligt vacker och eftersom jag hittade den på Emmaus så var den inte dyr.

Sen blev jag ju tvungen att köpa lite godis. Köpte även åt familjen, men dessa är bara mina. Och sist så plockade jag upp Loreal Super Liner Silkissimo som är vattenfast och kommer att fungera som liner för vattenlinjen.

A few of you may remember that I mentioned that I went to Åland to hang out with Zan. I am going to talk more about the trip in another post (yes, i am a bit behind) but I thought I would still throw in a post about the stuff I bought.

The only things that are actually from Åland are the picture and the book. The rest are from the way home. 

The picture I saw in a little shop and just felt that I had to have it to be able to put it on the wall in my own apartment. It is much nicer in real life. The book is Camera Obscura by Johanna Holmström and is a a lot short novels. The cover is just so beautiful and since I got it at Emmaus (second hand) it wasn't expensive. 

Then I just had to get a bit of candy. I did get some for my family too, but these are just mine. And last but not least I picked up the Loreal Super Liner Silkissimo that is waterproof and will work as a liner for tightlining and waterline.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...