Tuesday, July 15, 2014

I picked up...


Ibland lyckas jag shoppa i helt vanlig matbutik. Även annat än mat. Den här gången lyckades jag få med mig en vässare (vilket faktiskt jag behövde) och Lumenes Gentle Cleansing Wipes. Den röda fick mig att plocka med den. Kan ju vara helt bra att kunna kasta i väskan om man är påväg på resa eller hem till någon efter en fest och vill ha möjligheten att ta bort sitt smink utan att bära på en massa vätska.

Sometimes I do some shopping the groceries store. Even other things then food. This time I got a sharpener (which I did need) and Lumene Gentle Cleansing Wipes. The red got me to pick them up. It can be good to have these to throw in a bag when going on a trip or going to someone after a party and you want to have the option of taking of your make up without having to carry a lot of liquids.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...