Wednesday, July 23, 2014

I am a sucker for cute things!


Tiger är min nya favoritbutik, speciellt nu när Tiimari inte längre finns. Jag tycker dessutom mera om Tiger än vad jag tyckte om Tiimari. Så när jag försökte hitta en födelsedagspresent åt Antti och jag gick runt i Columbus så gick jag in i Tiger. Och såklart så fick jag med mig lite annat än bara ett kort (vilket var orsaken till att jag gick in). Jag plockade med mig några extra kort eftersom de var så fina och man vet aldrig när man behöver ett (många födelsedagar på kommande ändå). Det jag gav åt Antti finns inte med på bilden.

Sen så blev jag tvungen att ta med två anteckningsböcker. Jag har ett problem, jag vet. Jag har hundra stycken som jag inte använt ännu, men dessa var så söta och det var sista vita så jag kunde inte länmna dem. Bra att de kosta bara några euro styck.

Tiger is my new favorite store, especially now that Tiimari doesn't exist anymore. I honestly like Tiger more. So when I tried to find a birthdaypresent for Antti in Coolumbus I also went in to Tiger. And of course I got a few other things with me then just one card (which was why I went inside). I picked out a few other cards too because they were so cute and you never know when you will need one (a lot of birthdays coming up). The one I gave to Antti is not in the picture. 

Then I also had to take these two notebooks. I have a problem, I know. I have a hundred ones I haven't used yet, but these were so cute and it was the last white one so I couldn't leave them. Good that they were only a few euros each.  

skrivet 20.7 kl. 12:07

5 comments:

 1. Hehe, jag är precis tvärtom! Har inte en enda anteckingsbok hemma... Dock lite jobbigt de gånger jag faktiskt skulle behöva en :p

  ReplyDelete
 2. Jag älskar också söta anteckningsblock, problemet är att jag aldrig använder dem :/

  ReplyDelete
 3. Evangelina: Det är bra att ha åtminstone en.

  Anna: Jag har lite samma problem tror jag. Därför har jag så många.

  ReplyDelete
 4. Those notebooks are so cute! Might have to take a trip to Tiger, maybe they have something I'd like to get for school :)

  ReplyDelete
 5. Anu: I'm pretty sure that you will find a lot of things :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...