Thursday, July 17, 2014

KAME


Accessorize (fy vilket ord!) hade rea för en tid sen, och kanske ännu också, och jag och Ona gick in dit. Såklart lyckades jag inte komma ut tomhänt och med mig fick jag den här lilla söta. Sköldpaddor är mig grej precis som ugglor också så såklart att jag föll pladask.

Det syns inte riktigt på bilden men den här är verkligen superliten och jag har inte många halsband som är små utan mer än massa statement, så jag tyckte att jag bra kunde köpa den här lilla.

Accessorize (what a word!) had a sale not too long ago, and maybe still do, and me and Ona went in. Of course I couldn't leave emptyhanded and got this little guy with me. Turtles are my thing just like owls so of course I fell. 

The size doesn't really show on the picture but it is really tiny and I don't have many necklaces that are small, more statement ones, so I thought that I could add this one to my little collection. Skulle ni vara intresserade av att se alla smycken jag har? Jag skulle bra kunna göra ett inlägg om det intresserar er.

Would you like to see all the jewellery I have? I could make a post if it is something you would like to see.

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...