Friday, July 18, 2014

New foundation and primer!Det är inte ofta jag orkar en se på foundations eller liknande och jag har nu levt med Isadoras BB den senaste tiden, då när jag nu orkat kleta på det. Men eftersom den är nästan slut och jag helst inte längre stöder Isadora så bestämde jag mig för att prova Rimmel.  Så jag plockade med mig både Stay Matte Liquid Mousse Foundation (200 Soft Beige) och Stay Matte Primer.

Plus att jag också behövde en concealer så jag tog med även den från samma. Alltså Stay Matte Dual Action Concealer den även i 040 Soft Beige.

Jag återkommer så fort jag har något mer att berätta. 

It is not often I have the energy to look at foundations and all that and I have been living with Isadora BB for a while now, when I have had the energy to put some on. But since it is almost gone and I don't wanna support Isadora anymore I decided to give Rimmel a try. So I picked up both Stay Matte Liquid Mousse Foundation and Stay Matte Primer. 

Plus I needed a concealer so I took it from the same line. That is Stay Matte Dual Action Concealer also in 040 Soft Beige. 

I will get back to you when I have something more to say about these. Jag gick även och kollade in rean i både Lindex och Seppälä. I Seppälä så hittade jag ingenting, men på Lindex plockade jag med mig en svart helt vanlig topp för några euro och ett halsband för - 50 %. Jag har kollat på halsbandet tidigare och tyckt att den är ganska så cool och nu när den var på rea så fick den komma med.

Jag är glad att jag lyckades hålla mig till bara ett par grejer.  Ibland så blir det bara fel och jag köper allt jag ser. Och just nu har jag inte råd med det.

I also did check out the sales in both Lindex and Seppälä. In Seppälä I found nothing, but in Lindex I got a black basic top for a few euros and a necklace for -50 %. I have checked out the necklace before and liked it so now since it was on sale I took it with me.

I am happy that I could keep myself to only a few things. Sometimes something just happens and I buy everything I see. And right now I really don't have the money to do that.

skrivet 17.7. kl 18:44

4 comments:

 1. Lovely picks dear!
  I would love to see you on my blog!
  xoxo Antonella !

  ReplyDelete
 2. Man blir lätt lite galen när det är rea ;-) Älskar halsbandet!

  ReplyDelete
 3. Antonella : Thank you! :)

  Anna: Ja, händer mig varje gång! :D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...