Monday, March 12, 2012

The jacket

Sista blogginlägget för idag, jag lovar. Men jag kom på att jag tog några små bilder när jag var en sväng till Itis för att hänga med Zan. Vi shoppade lite och så åt vi mat på Suola & Pippuri. Aurajuustoleike. Så gott! Jackan jag hade på mig fick jag av Rs mammas kompis och jag tycker massor om den! Det är så härligt att det är varmare väder så att man kan börja använda kivoga kläder igen!

----
Last blogpost for today I promise. I just realized that I took some pictures when I was to Itis to hang out with Zan. We did some shopping and some eating. It was so good! The jacket I was wearing is one that I got from R's moms friend and I love it! It is so nice that it's getting warmer so that one can start using nice clothes again!2 comments:

 1. sdjlvd

  Jag har inget mera att säga :)

  ReplyDelete
 2. jag gillar att ditt jacka! :) det är bra!

  x H

  searchingforlbd.blogspot.com

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...